WhatsApp онлајн разговор!

Главни производи на JINJIA Machinery (4): Делови за подвозје – запчаник и сегменти

Главни производи на JINJIA Machinery (4): Делови за подвозје – запчаник и сегменти

Запчаници и сегменти ((Машина JINJIA од 1990 година, делови за подвозје)
ние сме специјализирани за производство на добавувач на делови за подвозје за багер од 1990 година, Поради нашиот вешт тим на професионалци, ние сме вклучени во обезбедувањето делови за подвозјето, зборувајќи за запчаникот што се користи како запчаници за багери за гасеници, запчаници за дозер, запчаници за гасеници, запчаници за гасеници,

запчаник-001

Опис
Запчаникот, или сегментот, исто така е уште една компонента на подвозите на тешката опрема гасеничар, вклучувајќи багери, булдожери, кранови и машини за дупчење, MZ запчаниците се лиени со помош на специфична мешавина од челичен материјал за отпорност и цврстина на абење, обработени за соодветно вклопување и на крајот , термички обработен за да обезбеди долготрајна издржливост.

Запчаниците се подложени на длабоко индукционо стврднување за да се обезбеди одлична шема на длабочина на целиот профил на забот, давајќи му подолг век на траење.

Нашите запчаници и сегменти се ковани со користење на најфина легура за ковање
челици кои се обработуваат со точни толеранции и термички обработени за да обезбедат одлични карактеристики на абење и цврстина.

Сегментите на MZ се исто така стврднати за подобрена отпорност на абење. Високата површина, длабочина и цврстина на јадрото значи дека MZ сегментите обезбедуваат долг век на абење, отпорни се на свиткување, кршење и имаат максимално задржување на хардверот.

MZ гарантира една година гаранција за сите запчаници и сегменти. Избор на модели според броевите на потребите на клиентите, Нашите запчаници и сегменти се применливи за Komatsu, Hitachi, Daewoo, Volvo, Hyundai, Jcb и други компании за градежни возила.

Ние исто така обезбедуваме OEM услуги според цртежите и примероците на клиентите.


Време на објавување: август-05-2022 година